okt 232011
 

Vinst i division II ponnydressyr den 22/10

Inför sista omgången i div II dressyr ponny hade RRK exakt samma poäng som Mantorpsryttarna och spänningen var stor och pulsen hög. Vi har nog aldrig varit så taggade att vinna. Vi vann !!  Äntligen – efter åtskilliga 2:a platser efter just Mantorpsryttarna var detta en super-skön seger.
GRATTIS till alla kanon-ryttare och fina hästar
1:a Lätt B:1 kat B Linnea Appelholm-Schäfer på Zeppelin Zack (65,86%), 2:a Lätt B:1 kat C Elin Hilding på Sonsy (62,41%). 1:a Lätt B:1 kat D Emil Anderson på Krasse (65,51%), 3:a Lätt A:1 kat C Elin Hilding på Sonsy (60,26%), 3:a Lätt A:1 kat D Emil Andersson på Krasse (60,26%)

Emil Anderson med Krasse, Elin Andersson med Mr Bean, Elin Hilding med Sonsy och Linnea Schäfer med Zeppelin Zack.

Elit ponnydressyr 16/10

RRK kom 2:a i den sista omgången som gick i Mantorp och 3:a totalt i zonen. RRK hamnade på samma poäng som Karlskrona, men tyvärr räckte det inte för att komma 2:a och åka till lag-SM.  Stort grattis till laget och de individuella placeringarna: Maja Häger, 1:a Lätt A:P1 och 1:a i FEI Inledande, kat. C. Ellinor Jonsson 2:a i Lätt A:P1, kat. C. Ellinor Norin 4:a i FEI Inledande, kat. D

I laget: Ellinor Jonsson på Taigans Pelé, Johanna Rygaard (Never say Never), Maja Häger på Power Prince och Ellinor Norin på Nørlunds Atilla

Jönköping ponnyhoppning 15-16/10

Stort grattis till Linnéa Appelholm Schäfer och Jenny Gomér var i Jönköping och försvarade RRK:s färger. Vilket resulterade i en andra placering för Linnéa och Mindy i första klassen LD + 5 och en femte plats för Jenny och Valencia i andra klassen lätt C +5.