mar 212018
 
Hej alla medlemmar!
Äntligen har solen tittat fram och det är vinterlandskap ute men nu hoppas vi värmen kommer och våren visar sig!
Vi kommer framöver att skriva nyhetsbrev där du som medlem ska få information om ridskolan- och ridklubbens aktiviteter och nyheter. 
Detta år började vi med att bjuda in alla våra tävlingsryttare till en uppstartsträff på Sharpman. Från och med detta år har vi ett nytt belöningssystem när vi anordnar tävlingar. Du som funktionär ska arbeta under året 10timmar som funktionär, utöver den tid finns möjlighet att ställa upp mer och få möjlighet att samla på dig poäng för en reducerad kostnad vid evenemang som kommer att presenteras under året. Detta nya funktionärsystem kommer att användas under året och självklart utvärderas. Det var väldigt roligt att så många deltog och var positiva till funktionärsarbetet samt att få umgås tillsammans. Detta gäller våra tävlingsryttare men känner du att du vill hjälpa till ändå, är du hjärtligt välkommen att höra av dig! Sanna Esping (sannaesping@gmail.com) är funktionärsansvarig för hoppning och Lotta Esping (lottaesping@gmail.com) för dressyrtävlingarna
Dessa tävlingar arrangerar klubben under året:
Hoppning:
  • 15/4 ridhäst
  • 21/10 ridhäst
  • 18/11 ponny
Dressyr:
  • 6/5 ridhäst
  • 3/6 ponny
  • 16/9 ponny
Info till Rappestad Ridklubbs ridskoleelever och clearroundryttare:
31/3 anordnas påskäggshoppning. Kl 10 startar Clear Round för lektionshäst. Höjd från 10 cm. Denna Clear Round är första omgången i ridskolecupen!
Kl 13:00 Clear Round för privathästar.
Alla är välkomna och vi hoppas det blir en härlig dag!
På påsken:
Under påsklovet kommer ridskolan att ansvara för teorilektioner, ingen ridning denna vecka! Information om lektionernas innehåll kommer att finnas på anslagstavlor i stallet samt ridskolans hemsida.
Under påsken anordnas även en rykttävling , information kommer att finnas på anslagstavlan i stallet.
Två nya ponnies har börjat på ridskolan, Melissa och Acke som redan har blivit populära hos de yngre eleverna, härligt!
Vi har även en ny ridlärare för måndagslektionerna som heter Teres Bergström och vi hälsar henne varmt välkommen!
Från Styrelsen:
Nu hoppas vi att alla har fått faktura för medlemskap i klubben, har du inte fått fakturan mailar du till oss (styrelse@rappestad-rk.nu ).
Kanske du som medlem har tankar eller ideér om aktivitet som du gärna vill att vi ska försöka anordna? Maila tankar och förslag till oss på styrelse@rappestad-rk.nu
Har du inte fått nyhetsbrevet till din mail, vänligen logga in på idrottonline.se och lägg till din mailadress bland dina kontaktuppgifter.
Vårhälsningar från styrelsen!